El fet de compartir!

Obrir els ulls de la gent, aquest, és un dels nostres objectius. No es tracta de penjar fotos i observar com hem sortit en elles, o veure els constants xafardeigs dels alumnes de l’escola, veure la realitat és un factor que hem de fomentar més en les nostres vides i això, és exactament el que volem aconseguir.

Vivim en un món liderat per l’auto supervivència, l’egoisme, un món on tothom vol tindre de tot per si sol sense  donar l’oportunitat de compartir-ho amb altres. Fa poc, varem descobrir dos vídeos que contradiuen tots els fets anteriors, i, sorprenent-ment són reals!

Vet aquí, dos vídeos de dues persones que varen compartir tot el que estimaren amb altres persones sense pensar en rebre res a canvi:

 

ÚLTIM DESIG ABANS DE MORIR: 

Tenia 11 anys i volia ser metge per ajudar les altres persones. Al Liang Yaoyi li van diagnosticar un tumor cerebral, i quan li quedaven només 8 hores de vida va decidir que el seu últim desig seria donar els seus òrgans a altres pacients que els necessitaven.

Els metges van decidir fer-li una reverència per donar-li les gràcies per la seva opció tant bona i altruista. Gràcies a aquesta decisió altres persones han pogut viure amb la implantació del seu fetge i ronyons.

 

AJUDAR, VAL LA PENA…

 

És un anunci comercial tailandès que narra la història d’un nen que necessita medicaments per a la seva mare malalta i com que no els pot comprar, els roba. L’amo d’un restaurant ho veu, s’ofereix per pagar els medicaments del nen i li prepara un plat de sopa perquè li porti a la seva mare. Més tard, 30 anys després… Passa una cosa que et deixarà sense respiració.

 

I per últim … 

 

 

Potser la majoria de nosaltres, hauriem d’adoptar aquestes aptituds i comprendre que la vida no només esta en viure-la i gaudir-la per a un mateix, sinó fer que d’altres la puguin gaudir tant com tu ho has fet! 🙂

 

About landal97

Som dues bones amigues que ens hem unit amb dos únics objectius: fer el més espectacular treball de recerca mai fet de blogs i informar als alumnes sobre les notícies més fresques del nostre institut. T'hi uneixes?

Posted on 28/07/2014, in Notícies, Uncategorized, Videos and tagged , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari