Comenius: Últim dia a Croàcia!

El passat 17 de maig va ser l’últim dia de l’Enric Palà, l’Anna Mas i el Jordi Samaniego a Croàcia. Des de la seva tornada, no han parat d’explicar-nos anècdotes del que han considerat un “fantàstic viatge”. L’últim dia, en el qual ja no van compartir amb els tots els seus nous companys europeus varen a anar a Zagreb, la capital de Croàcia, en la qual el nostre professor d’història Joan Soto els va mostrar alguns punts claus on s’hi pot respirar encara l’esperit de guerra.

Després d’aquesta petita excursió, tots 5 (juntament amb l’altre professor acompanyant, Albert Bacardit) varen anar a “descansar” a l’hotel en el que s’havien instal·lat. Un cop fetes les maletes,per a tornar a casa, van decidir celebrar d’alguna manera el comiat al país, i quina millor que veient el partit del Barça- Atlètic de Madrid!

Tot i ser culers, els nostres amics varen anar a dormir ben contents després d’haver passat per una experiència tant bona com ho ha estat el Comenius! Amb un somriure a la cara no paren a repetir que l’any que bé volen repetir i és que encara falten 4 viatges més per fer. Pròxima parada: Polònia! 🙂

Com que en la pròxima sortida, les dues creadores de Cata’s GossipGirls marxaran, el “gossip” serà encara més potent! jaja Teniu ganes de que arribi el dia ??

Nosaltres, estem impacients! 😉

PhotoGrid_1400605743453[1]

 

 

About landal97

Som dues bones amigues que ens hem unit amb dos únics objectius: fer el més espectacular treball de recerca mai fet de blogs i informar als alumnes sobre les notícies més fresques del nostre institut. T'hi uneixes?

Posted on 20/05/2014, in Notícies and tagged , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari