La pregunta del dia: “Quina seria una bona última pregunta del dia?”

Tot i que la pregunta del dia es basa en fer-ne una cada dia fins que aquest blog finalitzi, hem comprovat que aquesta categoria no té forces visites i gens ni mica de participació, per això hem decidit finalitzar-la.

D’aquesta manera volem saber quina pregunta del dia seria la millor per a tancar aquesta categoria amb bon peu. Oferiu-nos les vostres propostes a l’apartat de comentaris posteriorment.

Tot i fer aquest anunci, no vol dir que de tant en tant perdem el cap i us formulem una pregunta qualsevol. En conclusió, per ara, farem clausura de “la pregunta del dia” però volem que seguiu connectats per a qualsevol cas espontani que ens vingui en ment.

 

About landal97

Som dues bones amigues que ens hem unit amb dos únics objectius: fer el més espectacular treball de recerca mai fet de blogs i informar als alumnes sobre les notícies més fresques del nostre institut. T'hi uneixes?

Posted on 04/07/2014, in La pregunta del dia and tagged , . Bookmark the permalink. 1 comentari.

  1. Una bona última pregunta del dia, per a mi sería: que t’agrada més de la FM de Manresa? I quines activitats o events milloraries ?

Deixa un comentari